Новини

От иновативни продукти до устойчиви решения – W&H изложител на IDS 2023

По-голям от всякога и с много иновативни продукти за представяне – W&H ще вземе участие в Международното дентално изложение (IDS) през 2023 г. Вярна на слогана „От иновативни продукти до устойчиви решения“, компанията представя далновидно мислене и устойчиви технологии за денталната индустрия.

W&H излита в посока Rocket League

W&H е един от пионерите в областта на медицинската технология с непрекъснати инвестиции, най-съвременни разработки и прогресивно мислене. И то с големи стъпки. Това показва и последният проект на технологичната компания. В сътрудничество с австрийските експерти по електронни спортове Morekats, W&H сега тръгва в изцяло нова посока: Rocket League.

W&H получи награда за управление на околната среда 2022 от BMK

Компанията за медицинска техника W&H развива с пълна сила проектите за управление на околната среда, за да постигне своите екологични и устойчиви цели. Тази отдаденост вече е призната от Федералното министерство за защита на климата, околната среда, енергетиката, мобилността, иновациите и технологиите (BMK) с наградата за управление на околната среда в категорията „Най-добра мярка – защита на околната среда и климата“.

Предстоящо събитие

10.12. 2022

Kaladent Advent market

Zürich