Новини

Е-спортове спонсорирани от W&H

Разрастващата се реклама на електронните спортове не спира до индустриалните предприятия, както доказва производителят на медицински изделия W&H. Базираната в Бюрмоос компания реши да си сътрудничи с организацията за електронни спортове Morekats. Заедно те искат да популяризират професионалната игрална сцена в Австрия и да я направят по-достъпна.

Assistina 301: 30 години номер 1

W&H поставя на преден план качеството, иновациите и използваемостта на своите продукти. Въпреки това правилната и професионална грижа играе изключително важна роля за перфектното функциониране и дългия живот на прецизните инструменти с трансмисия. Вече 30 години системата за поддръжка на W&H Assistina 301 предоставя отлично обслужване на дентални инструменти.

Най-добрите съвети за Вашето „зелено“ пътуване

През последните няколко месеца събрахме много идеи и съвети за това как денталните практики и клиники могат да се включат активно в глобалното движение за устойчиво развитие. Общата цел: да спасим нашата планета за себе си и бъдещите поколения. Като производител на дентални продукти, ние заставаме до Вас и ще продължим усилията си. По-долу ще намерите списък, обобщаващ какво можете да направите във Вашата дентална клиника, за да станете част от промяната.

Предстоящо събитие

08.07. - 09.07. 2022

ZFZ Sommer Akademie Ludwigsburg/DGDH

Ludwigsburg