Доклади & Изследвания

Невероятни предимства с Piezomed на W&H

Асистент професор д-р Драгана Габрич, Загреб, Хърватска
д-р Драгана Габрич
Загреб, Хърватска

“Работя с Piezomed от самото начало на неговото представяне на денталния пазар през 2013 г.

Най-важните предимства, които аз виждам от пиезотехнологията в денталната медицина са в минимално инвазивното лечение в сферата на леките хирургични процедури и в следоперативния комфорт за пациентите.

Често използвам хирургичния апарат Piezomed на W&H за атравматични екстракции на зъби, предимно в комбинация със запазване на зъбен джоб като подготовка за бъдещо поставяне на имплант. Освен това, аз използвам апарата и за препарация на автогенна костна присадка и техника за латерален прозорец за синус лифт в челюстта. Иновативната гама от интелигентно създадени работни накрайници предлага перфектен инструмент за всяко лечение. В сравнение с класическите техники, специално разработените резци на трионите за кост Ви дават възможност да извършите най-прецизните срезове. Последващите хирургични интервенции са по-малко агресивни и по-атравматични за моите пациенти.

Едно от най-големите предимства в областта на пиезохирургията е автоматичното разпознаване на накрайници. То позволява лекота в клиничната работа и предотвратява допускането на грешки от страна на хирурга, както и предпазва от счупване на накрайника по време на хирургия. Освен характеристиките за фини срезове на работните накрайници, Piezomed предлага уникален комфорт на работа и високо ниво на сигурност за пациентите и хирурга. Благодарение на минималната инвазивност на апарата на W&H, пациентите се радват не само на голям следоперативен комфорт, а и на по-добър и по-бърз процес на оздравяване.

Благодарение на многобройните предимства на Piezomed, аз определено ще го препоръчам на моите колеги. Апаратът осигурява не само оптимална подкрепа при сложни хирургични операции, но и щадяща интервенция за пациента.”

Piezomed на W&H предлага модерна ултразвукова технология и за най-сложите интервенции в костната хирургия. Благодарение на минималната инвазивност на апарата, пациентите се радват на голям следоперативен комфорт.

W&H предлага специално разработени зъбци на резците на трионите за кост. Снимката показва специален трион за фини и дълбоки срезове за рекордно кратко време. Трионът е предложен за патент.

коментара