Доклади & Изследвания

Практически опит с новия хирургичен апарат Implantmed

Доклади на имплантолози...

Безопасен, лесен и гъвкав: Implantmed на W&H осигурява на лекарите по дентална медицина, работещи в сферата на имплантологията и оралната хирургия, прецизно създадени спецификации, които отговарят на изискванията в ежедневната практика.


Implantmed е висококачествена система, която комбинира производителността и практичността.

Докато интегрираната функция за автоматично нарязване на резба на Implantmed и затягащият въртящ момент осигуряват помощ при поставяне на импланти, W&H Osstell ISQ модулът улеснява избора на най-добро време за натоварване.

Implantmed предлага максимална гъвкавост, благодарение на безжичния педал за управление, модерното интуитивно потребителско меню и компактния мотор с висок въртящ момент.

Хирургичен апарат Implantmed
По-голяма сигурност и лекота при работа с новия Implantmed

В следващия раздел, експерти от различни области описват колко полезен е новият Implantmed в тяхната практика. Техните кратки изявления могат да ни дадат бърз поглед върху техните работни методи, но говорят много за предимствата на новия апарат на W&H.

Повече свобода на движение...

Д-р Диме Сапунджиев
Д-р Диме Сапунджиев

Лесна операция...

Д-р Ставрос Пелеканос
Д-р Ставрос Пелеканос

Лесна операция...

Д-р Йорг Нюгебауер
Д-р Йорг Нюгебауер

По-голяма сигурност...

Д-р Луис Марторел
Д-р Луис Марторел

Добре обмислен дизайн на менюто...

Д-р Карл-Лудвиг Акерман
Д-р Карл-Лудвиг Акерман

По-голяма гъвкавост...

Проф. д-р. Хосе Луис Калво Гуйрадо
Проф. д-р. Хосе Луис Калво Гуйрадо

Реална стойност...

Д-р Рамон Бонинсеня
Д-р Рамон Бонинсеня

Истински хит...

Д-р Фред Бергман
Д-р Фред Бергман

Повече свобода на движение, благодарение на безжичния педал за управление

Д-р Диме Сапунджиев

Д-р Диме Сапунджиев: “Новият Implantmed на W&H с неговия невероятен дизайн и отлични характеристики за производителност е хирургичен апарат, който всеки трябва да има в хирургичния си кабинет. Най-новите иновации от екипа на W&H, безжичният педал за управление, поставя иновативния апарат на W&H на върха сред хирургичните апарати, които са на разположение на пазара. Липсата на кабел дава възможност да го разположите на най-удобното за Вас място без да се оплита в други кабели и апарати около денталния стол.

Друго предимство е възможността да използвате едно управление за няколко апарата едновременно. това дава на хирурга свобода в оперативната стая, пространство и повече време да се концентрира върху пациента и операционната техника. Работата с два апарата по време на една операция спестява време и е предимство, когато не трябва да търсите правилния педал за управление. Използването на един педал изисква по-малко място за съхранение.

Новите прави и обратни наконечници с перфектно осветяване, което продължава да свети и след като моторът спре да работи, осигуряват ясна и директна видимост в оперативното поле. Опционалният W&H Osstell ISQ модул за измерване на стабилността на импланта помага на имплантолозите да вземат правилни решения между различните протоколи за натоварване. Новият Implantmed е с ергономичен дизайн, лесни за работа характеристики и аксесоари, които го правят най-добрия приятел на оралния хирург в най-трудните клинични ситуации.”

С апарата на Osstell имате възможност да направите надеждна оценка на стабилността на импланта и степента на остеоинтеграция.

Д-р Йорг Нюгебауер

Д-р Йорг Нюгебауер: “Времето за лечение и предсказуемите резултати са все още относителни фактори за пациента да претърпи сложна протетична терапия. В следствие на специализацията ми със стотици лекари по дентална медицина, обективното измерване на стабилността на импланта е необходимост.


Дори при използването на къси и ангулирано поставени импланти все още има нужда от процедури по присаждане. За безопасно лечение, стабилността на импланта трябва да се наблюдава без да се уврежда импланта, да се определи времето за оздравяване след поставяне на импланта и времето за натоварване след втория етап на операцията.

Osstell ISQ модул
Лесна и бърза реконструкжия - с W&H Osstell ISQ модул.

С апарата Osstell е възможна надеждна оценка на стабилността на импланта и степента на остеоинтеграция. С тази информация имате възможност индивидуално да определите различните периоди на оздравяване, което води до оптимално време за лечение и Ви позволява да лекувате рискови пациенти.

В следствие на сътрудничеството с W&H с новото поколение Implantmed, на Ваше разположение е комбиниран апарат, който намалява броя на апаратите по време на хирургия. По време на поставянето на имплант, можете лесно да контролирате качеството на костта и стабилността на импланта. Това защитава твърдите тъкани от прекомерна компресия или натоварване.”

коментара