Raporlar & Çalışmalar

Dr Helder tarafından yazılan alan raporu

Nikaragualı Diş Hekimi Dr Helder, W&H elektrikli motor ile ilgili deneyimlerini aktarıyor.

Türbinlerle çalışmaya alışıktım. Çeşitli önerilerden sonra,elektrikli motorları daha iyi tanımış oldum. Metal porselen uygulamaları ve kanal tedavileri sırasında edindiğim tecrübeleri paylaşmak isterim. Şunu belirtmeme izin verin: çok etkilendim.

Şimdi çalışmalarımda, W&H EM-E6 kömürsüz elektrikli motor ve Alegra WE-99 LED G angldruva kullanıyorum.

EM-E6 kömürsüz elektrikli motor

Elektrikli motorla çalışmak türbinle çalışmaktan çok farklı. Elektrikli motor daha stabil. Türbinlerin aksine, titreşimsizdirler. Bunun bir sonucu olarak kenarların hazırlığında çok daha hassas ve hızlıdırlar.

İlk başlarda,motorun ağırlığının benim için problem olabileceğini düşündüm. Ama tam tersi oldu, hazırlıkları yapmamda bana yardımcı oldu.

Enstrümanlar ele güvenli bir şekilde oturur. kişisel görüşüm motorun ağırlığı ve sabit hızı tedavi sonuçlarını olumlu etkiliyor. Enstrüman dişe dokunduğunda bile aynı hızla dönmeye devam eder ve frezden gelen ribaundu önler .

Şüphesiz, hastalar için artık türbinin irite edici sesini duymayacak olmaları çok hoş bir durum.

Tahminim birkaç kanal tedavisi sırasında doğrulandı. Hastalar bu tedaviler süresince gayet rahatlardı, hatta bazı hastalarla farklılıklar konusunda konuştum. Doğal olarak, elektrikli motorun nispeten sessiz çalışması benim için hoş, yorulmaksızın ve strese girmeden çalışmak anlamına geliyor.

Entegre LED ışıklı angldruva WE-99 LED G benim için çok faydalı oldu. Kök kanalı açarken artık direkt aydınlatma konusunda endişelenmiyorum. Önceleri sürekli ayna ayarlamak zorundaydım. LED
ışık büyük bir değer kattı.

18 yıldır türbinler ile çalışıyorum ama sonuçta şunu söylemek zorundayım W&H elektrikli motor bana sadece avantajlar getirdi. Hastaların iyi hissetmeleri, tedavinin kalitesi ve sabit hız bunlardan bazıları. Son derece etkileyici ve tatmin edici.

WE-99 LED G angldruva

Yorumlar