Raporlar & Çalışmalar

"Perfecta – laboratuvarımız için büyük katkı!"

Bir diş teknisyeni sürekli olarak piyasemen ve türbinlerle çalışır. Wolfgang Weisser yıllar boyunca farklı üreticilerin geniş ürün yelpazelerinden bir çok tahrik motoruyla çalıştı.İşte o sitemlerden en çok beğendiğini anlatıyor.


Kullanıcı raporu: Wolfgang Weisser (Almanya)*

Ben W&H Perfecta 900 ile şans eseri karşılaştım ve laboratuvarımıza aldırmak için ısrar ettim Bu kullanımı kolay laboratuvar motoru ile çalışmak gerçekten eğlenceli. 100,000 rpm devirli yüksek hız piyasemeni ile bütün materyallerle çalışmak daha kolay, yüksek mukavemetli seramiklerde bile. Ergonomik tasarımıyla rahat çalışma sağlar.

Üfleme ve soğutma bir arada

Piyasemene entegre hava üfleme özelliği dünyada bir ilk ve günlük işleri kolaylaştırıyor – son derece pratik. Entegre su spreyi soğutma sağlar, bu nedenle malzemenin terlemesini önler.

Perfecta 900 üç modul içerir: piyasemen, kontrol ünitesi ve masa üstü kumanda. Çalışırken geçerli hızı ekranda görmeniz mümkün. masa üstü ya da dizden kumandalı olarak çalışabilirsiniz. Genel olarak, laboratuvarımız için gerçekten büyük bir katkı – yenilikçi, modern , beni etkilemekte asla başarısız olmadı.

Soğutma spreyli yüksek hız piyasemeni

* Kaynak: Dentallabor 7/08

Opsiyonel laboratuvar piyasemeni

Yorumlar