Raporlar & Çalışmalar

Sizin için test edildi - Assistina 301 plus

Kornkaew Aimaram (baş hemşire, - Thonburi Hospital, Diş Bölümü ,Bangkok/Tayland)

Başlangıçtaki durum & ilk düşünceler

Assistina'yı kullanmaya başlamadan önce , başlıkların bakımını yağ spreyi ile manuel olarak yapıyordum. Bu her zaman kolay olmuyordu ve büyük miktarda yağ harcanıyordu.Uzun vadede yağ tüketimi Assistina'nın birkaç katı oluyordu.Ben hep kullanımı kolay,hızlı ve güvenli bir cihaz isterdim, ekonomik ve tedavi boyunca yağ kaçışını önler. Bu Assistina'yı seçme nedenim.

Ürün

Assistina 301 plus hava basıncı ile başlıklara temizlik sıvısı ve yağ püskürterek bakım yapan bir cihazdır. Bakım devri bir düğmeye basılarak başlatılır. Devir süresi başlangıçtan bitişe 40 saniyeden azdır. Cihaz yağ ve temizlik sıvısı için birer tanka sahiptir. Tankların sıvı seviyesini cihaz önünde yer alan bölümde görebilirsiniz. Yağ tüketimi otomatik yağ dispenserıyla minimize edilmiştir.Yağ fazlası sıkıştıtlmış hava ile dışarı üflenmektedir.

Kullanım

Cihazın kullanımı çok kolaydır.

Piyasemen ve angldruvalar için kullanım:

  1. başlığı takın; kafası aşağı bakmalıdır.
  2. Kapağı kapatın.
  3. Başlatma düğmesine basın.
  4. Program bittiğinde, başlığı çıkarın. Başlığınız sterilizasyona artık hazır.
Assistina'nın piyasemen ve angldruvalar için kullanımı


Türbinler için kullanım

  1. Başlığınıza uygun kuplingi takın.
  2. başlığı kuplingle birlikte takın; kafası aşağı bakmalıdır
  3. Kapağı kapatın.
  4. Başlatma düğmesine basın.
  5. Program bittiğinde, başlığı çıkarın. Başlığınız sterilizasyona artık hazır.
Assistina'nın türbinler için kullanımı


Sonuç

Sonuç olarak Assistina kullanmaktan dolayı çok memnunum. Birkaç başlığı aynı anda takabildiğiniz cihazlar bazen çok pratik görünse bile ben bu ürünü her zaman satın alırdım. Kullanımı kolay,hızlı, yağ tüketimini azaltıyor ve tedavi alanının yağ ile kontamine olmasını engelliyor. Assistina kullanmaya başladığımızdan beri sadece yağ masrafından tasarruf etmedik aynı zamanda başlıkların tamir masraflarını da azalttık. Başlıklarımız artık eskisinden daha dayanıklı

Yorumlar