Raporlar & Çalışmalar

Kullanıcı Raporu Dr. Jesús F. Creagh Zorrilla

Lina en üst düzey gereksinimleri karşılar

W&H’in sunduğu Lina otoklav tüm dental ürünlerin sterilizasyonu için uygun ve tamamı B sınıfı olan devir imkanları sunar.Ayrıca kullanıcılar ECO-B devir seçeneğiyle küçük,oyuksuz,poşetli yüklerini B sınıfı güvencesiyle steril edebilirler. Aşağıda,Sevilla-İspanya’dan,W&H otoklavı klinik çalışmalarına dahil etmiş ve yüksek hijyen prosedürlerini oluşturmuş olan Odontoloji uzmanı Dr. Jesús F. Creagh Zorrilla ile yapılan bir röportaj bulunmaktadır ;

"Yeni Lina’yı kullanmaya başladığımızdan beri,enstrumanlarımızın kurutma sonuçlarında çok büyük farklar gördük.Daha önceki sterilizasyon çözümümüze gore,W&H bize mükemmel bir kurutma performansı sunuyor.
Bizim en için en ayırt edici ve önemli özellik,ECO-B devri.Günde ortalama 4 kez,ECO-B devrini kullanıyoruz.Bu bizim için paha biçilemez bir zaman kazanma metodu ve bu özel devir bize yarı yarıya zaman kazandırıyor.


Çalışanlarımız Lina otoklavı günlük olarak sürekli kullanmaktalar çünkü bizim en önemli hedefimiz,hastalarımıza en yüksek güvenliği sunmak.Kullanıcı dostu klavye sayesinde,otoklavın her adımı kolayca control edilebiliyor.W&H ‘in bu ürünü ayrıca,çok sessiz.Multiport sayesinde tüm devir bilgilerimizi USB belleklere kaydedebiliyoruz.Bu özellik bize,klinik koşullarımızı yazılı hale getirebilme olanağı sağlıyor.

W&H ile çalışmaya başladığımızdan bu yana,bize en iyi servisi ve hijyen protokollerini sunmaktalar.Bu klinik çalışmalarımıza büyük katkı sağlamaktadır.”

Dr. Creagh  LINA Otoklavı ile görülmekte
Dr. Jesús F. Creagh Zorrilla , W&H ile yaptığı iyi iş birliğinden oldukça memnun. Yeni Lina otoklavının özellikle kısa ECO-B devrinden yararlanıyor.
LINA Otoklav, Assistina 301 plus
Yağlama ve bakım cihazı Assistina 301 plus ve Lina otoklavın birlikte kullanılması en optimal sterilizasyonu garanti eder.
LINA Otoklav
Eski sterilizasyon sonuçlarıyla kıyaslandığında Lina mükemmel bir kurutma sağlar.

Yorumlar