Noutăți

Stratul anti-zgârieturi întărește calitatea pieselor de mână

Tehnologiile sofisticate aflate la baza activităților de cercetare ale W&H joacă un rol esențial în eforturile de îmbunătățire a calității tratamentului pacienților. Una dintre cele mai importante inovații din portofoliul W&H este stratul exterior ScratchBlocker. Acesta a fost special conceput din perspectiva durabilității, esteticii și sustenabilității, ridicând calitatea pieselor de mână dentare la un nou nivel.

În calitatea sa de lider global în domeniul produselor dentare, W&H stabilește în permanență noi repere în cadrul industriei. ScratchBlocker marchează un pas important în direcția asigurării longevității și păstrării valorii pieselor de mână. Cercetări aprofundate și de durată au dus la obținerea unui strat exterior de acoperire revoluționar, care protejează piesele de mână W&H împotriva zgârieturilor. Acestea rămân scratch-free și, prin urmare, se păstrează ușor de curățat, plăcute estetic și rezistente la uzură pentru o perioadă îndelungată de timp. Conservând, în acest mod, deopotrivă resursele materiale și bugetele cabinetelor stomatologice, W&H oferă un exemplu de sustenabilitate pe multiple planuri. Învelișul ScratchBlocker convinge deja, ca o caracteristică standard în gama Synea Vision și Power Edition, dar și pentru toate piesele de mână chirurgicale drepte și contraunghi.

Durabilitate pe termen lung, estetică pe termen lung

Managerul de produs Judith Berg subliniază beneficiile tehnicii speciale de acoperire: „În comparație cu straturile de acoperire convenționale, ScratchBlocker-ul nostru, pe bază de oxid de siliciu, nu permite niciun semn de uzură pe piesele de mână dentare, nici chiar după mulți ani de utilizare. Aceasta este cu adevărat o realizare istorică.” Sondajele curente confirmă, de asemenea, că aspectul exterior al instrumentelor dentare influențează semnificativ modul în care pacienții evaluează calitatea tratamentului lor medical. Imaginea unui cabinet stomatologic modern suferă în cazul pieselor de mână cu urme de uzură, chiar dacă acestea sunt în perfectă stare de funcționare. Stratul ScratchBlocker, însă, asigură un aspect impecabil pe termen lung.


ScratchBlocker imagini comparative
În comparație cu straturile convenționale, ScratchBlocker - pe bază de oxid de siliciu - nu permite urme de uzură pe piesele de mână dentare.

Rezistent la zgârieturi - indiferent de situație

În cadrul memorabilei campanii de comunicare a impresionantelor proprietăți anti-zgârieturi ale stratului ScratchBlocker, W&H a colaborat cu un ”specialist” în zgârieturi, foarte credibil și competent de altfel. Acest personaj fermecător ocupă locul central al campaniei de marketing și află - spre surprinderea sa - că nici măcar adevărații profesioniști ai zgârieturilor nu pot „ataca” piesele de mână W&H acoperite cu stratul inovator ScratchBlocker.

Anti-zgârieturi - ScratchBlocker

Stratul de protecție ScratchBlocker este acum o caracteristică standard a gamei Synea Vision și Power Edition, precum și pentru toate piesele de mână chirurgicale drepte și contraunghi.

comentarii