Новини

W&H на IDS 2023 – кратък преглед на акцентите от търговския панаир

През март Международното дентално изложение в Кьолн отново ще бъде домакин на ключови играчи в денталната индустрия, тъй като те представят нови продукти, напредничави технологии и иновативни концепции за дентални практики и лаборатории. Сега W&H прави предварителен преглед на акцентите и продуктовите иновации на своя щанд. В духа на слогана на W&H „От иновативни продукти до устойчиви решения“, появата на W&H на търговския панаир ще се съсредоточи върху решенията за устойчиви продукти и услуги.

От иновативни продукти до устойчиви решения – W&H изложител на IDS 2023

По-голяма от всякога и с много иновативни продукти за представяне – W&H ще вземе участие в Международното дентално изложение (IDS) през 2023 г. Вярна на слогана „От иновативни продукти до устойчиви решения“ компанията представя напредничави и устойчиви технологии за денталната индустрия.

W&H излита в посока Rocket League

W&H е един от пионерите в областта на медицинската технология с непрекъснати инвестиции, най-съвременни разработки и прогресивно мислене. И то с големи стъпки. Това показва и последният проект на технологичната компания. В сътрудничество с австрийските експерти по електронни спортове Morekats, W&H сега тръгва в изцяло нова посока: Rocket League.

Предстоящо събитие

08.02. 2023

TP PRED Mulhouse

Mulhouse