Новини

Нова система за полиране от W&H

В съвременното дентално лечение професионалното механично отстраняване на плака и биофилм е неразделна част от дейностите по профилактика. С новия наконечник за полиране Proxeo TWIST W&H представя система с работна височина 4 mm по-къса спрямо стандартните системи. Перфектната комбинация от обратен наконечник WP-66 W и W&H гумички и четки за профилактика предлага на потребителите още по-голяма свобода на движение в устната кухина.

Ротиращите полиращи инструменти, които W&H произвежда и продава от десетилетия, вече отстраняват плака и оцветявания чрез съвместими гумички и четки в съответствие с препоръките на консенсусния доклад на Европейската Федерация по Пародонтология (EFP) [1]. Според консенсусния доклад на EFP наред с ежедневната орална хигиена у дома професионалното механично отстраняване на плака и зъбен камък представлява една от най-важните превантивни мерки срещу гингивит и произтичащите от него пародонтит и периимплантит.

Минималната работна височина осигурява оптимален достъп по време на ротационно полиране

Като най-новия член на семейството Proxeo TWIST на W&H, полиращата система за работа с гумички и четки с къси опашки осигурява по-добър достъп до зъбните повърхности, позволявайки на денталните професионалисти да полират перфектно дори тесни участъци и задни молари. Това е възможно благодарение на значително намалената работна височина на новата система за полиране на W&H. Малката глава на обратния наконечник WP-66 W в комбинация с новите гумички и четки с къси опашки позволява още по-лесно полиране. За потребителите, както и техните пациенти това означава още по-голям комфорт при професионалното почистване на зъбите.

Тънък дизайн
Новата система за полиране Proxeo TWIST впечатлява със своя тънък дизайн.
Максимален комфорт при професионалното полиране.
Максимален комфорт при професионалното полиране.

Качествено лечение за красиви зъби с перфектна повърхност

С новата полираща система W&H предлага идеално съчетание от обратен наконечник WP-66 W и перфектно съответстващи гумички и четки. Гумичките Proxeo TWIST се адаптират оптимално към повърхността на зъбите. Специалният дизайн с вътрешни ламели осигурява прецизно нанасяне на пастата.

Награпеният релеф от външната страна предотвратява пръскането на полиращата паста. Гладката повърхност в края осигурява на потребителите прецизна работа в областта на сулкуса. Профи гумичките прилепват плътно към главата, което предотвратява навлизането на слюнка и полираща паста в обратния наконечник. С натискането на бутона накрайниците за профилактика се сменят за секунди. Новите гумички и четки на W&H се предлагат с различна твърдост.

W&H профи гумички и четки
Новите W&H гумички и четки за профилактика спомагат за оптималното отстраняване на биофилм и оцветявания.
Профи гумички
W&H гумички с вътрешни ламели за прецизно нанасяне на пастата.
Бърза смяна на гумичките
Новата W&H система е пригодена за бърза смяна на W&H гумичките за профилактика.
WP-66 W
Новата Proxeo TWIST система за ротационно полиране.

коментара