Новини

Кажете сбогом на оцветяванията и периимплантита с Proxeo Aura

W&H завършва гамата за профилактика и пародонтално лечение с новата ръкохватка за въздушно полиране Proxeo Aura. Системата е подходяща за всички супрагингивални и субгингивални индикации, включително за лечение на периимплантит и позволява ефективна, задълбочена и контролирана работа само с едно устройство.

Една система за супрагингивални и субгингивални приложения

Технологията за въздушно полиране ефективно допълва професионалното механично отстраняване на плака. С ръкохватката за полиране Proxeo Aura и съответните пудри, W&H предлага цялостна система както за субгингивални, така и за супрагингивални индикации. За субгингивалните приложения, интензивността на разпръскването се намалява чрез регулиращия пръстен, който в комбинация с глициновата пудра* позволява щадяща работа в областта на меките тъкани.

Нова система за въздушно полиране Proxeo Aura
Нова система за въздушно полиране Proxeo Aura
Полиращи пудри
Полиращи пудри

Професионално почистване на зъби, брекети и пародонтит

Proxeo Aura е идеален както за почистване на интердентални пространства в супрагингивалната област, така и за почистване на брекети. Джобове с дълбочина до 3 mm могат да се третират минимално инвазивно и ефективно с настройката “PERIO”. В комбинация с особено гъвкавите накрайници за еднократна употреба, опционалната перио разпръскваща глава позволява обработка на джобове, по-дълбоки от 3 mm.

Съвременна прахова система

Налична е и широка гама от пудри, които са специално координирани с ръкохватката Proxeo Aura и също така са щадящи зъбната субстанция: фините частици на натриевия бикарбонат (Ø 40 µm) са идеални за отстраняване на оцветявания. Сферичният калциев карбонат почиства възстановяванията и може да се използва при лечение на пациенти на диета, изключваща употребата на натрий. Също така има на разположение и глицинова пудра* за всички субгингивални и супрагингивални индикации.

Стерилните, тънки перио накрайници позволяват прецизна работа
Стерилните, тънки перио накрайници позволяват прецизна работа
Интензивността на разпръскване се настройва чрез регулиращия пръстен
Интензивността на разпръскване се настройва чрез регулиращия пръстен

Цялостна профилактика и пародонтология

W&H представя разширената си гама за механично отстраняване на плака под мотото "Proxeo – Профилактика за Професионалисти". Proxeo подкрепя цялостния превантивен работен процес въз основа на научни препоръки - за всички пациенти и всички индикации.

*налични само за EEA и CH

коментара