Доклади & Изследвания

Мощната турбина на W&H - перфектно взаимодействие на функционалностите

Оптимизирана геометрия на роторните перки: за максимални стойности на въртящия момент и оптимална мощност при работа.

Постигане на устойчив успех с висококачествени технологии – с това твърдение, д-р крис МакКонъл лекува около 15 пациенти на ден в неговата дентална клиника в Корнуол в юго-западна Великобритания. Като лекар по дентална медицина със специален интерес към козметичната и седативната дентална медицина, той има голям дентален опит, работейки в специализирани болнични звена, както и в различни дентални практики.

За отлични резултати на препарацията, опитните лекари по дентална медицина се фокусират върху модерните технологии на W&H. В ежедневната работа, мощната турбина Synea Vision TK-100 L се отличава с перфектно взаимодействие на всички функционалности на W&H. С подобрените си характеристики, тя позволява на потребителя да се концентрира изцяло върху пациента и денталната процедура. В допълнение към 100%-то осветяване без сянка в обработваната зона, турбината на W&H осигурява оптимален коефициент на отстраняване, благодарение на иновативната технология на LED+ пръстена. Възстановяванията, които изискват усилие могат да се изпълнят лесно и ефективно.

Разговаряме с д-р Крис МакКонъл за това какво търси той в една турбина и защо мощната турбина на W&H е предпочитан инструмент в неговата частна дентална практика.

Мощната турбина Synea Vision
Мощната турбина Synea Vision TK-100 L - перфектното взаимодействие на всички функционалности.

Д-р МакКонъл, когато става дума за употребата на дентална турбина, какви са предизвикателствата, които срещате в ежедневната Ви работа?

Д-р МакКонъл: Ключовият момент за мен е, че инструментът трябва да бъде на разположение. През деня се случват толкова много неща, че ако имам инструмент, който създава проблеми, това повишава стреса и усложнява работния процес. Ако наконечникът изпуска въздух, става твърде шумен или започва да вибрира, има слаб въртящ момент, тежък е, има твърде много или малко спрей, има слабо осветяване и други, това усложнява работата с него. В следствие, това забавя изпълнението на денталната процедура, което се превръща в неудобство за пациентите, стресира ме и отнема много клинично време.

Забелязал ли сте промяна през последните години, която да е повлияла на работата Ви с денталните наконечници?

Д-р МакКонъл: Забелязах, че оборотите, ефективността и по-лесният достъп стават все по-важни. Трябва да потърсим начини за рационализиране на нашите работни практики и къде може да се спести време. Научих, че използвайки по-добра турбина с правилните характеристики мога да постигна това. Основният фактор за мен е усещането на турбината и да не бъде твърде тежка или неудобна. Също така открих, че доброто осветяване и малкият размер на главата са от съществено значение за по-лесния достъп и по-малко стрес по време на лечение.

Таблица за производителност
Подобрена производителност, благодарение на оптималното използване на въртящия момент без изчерпване на максималните обороти.
Хигиена без компромиси: Минимална загуба на въздух в главата за максимален капацитет на ефективност и безупречна хигиена.

Откакто използвате мощната турбина Synea Vision TK-100 L, в кои конкретни случаи усещате нейните предимства в сравнение с други наконечници?

Д-р МакКонъл: Когато за първи път започнахме да използваме турбини TK-100 L, аз си помислих, че са хубави, но не се различават много от старите турбини. След няколко седмици на работа само с TK-100 L, ние пробвахме да работим отново с предходните ни турбини, но старите инструменти изведнъж ни се сториха неудобни. Не бяхме осъзнали колко лоши са всъщност нашите стари добри турбини, докато не се върнахме отново на тях. TK-100 L е по-лека и стои удобно в ръката. Вътрешните LED диоди и водният спрей са много по-добри в сравнение с предходните инструменти. Не бях осъзнал какво количество излишно водно охлаждане произвеждат старите турбини, което непрекъснато пречи на зрителното поле, когато работя с огледало. Това беше значително подобрено при работата ми с турбина Synea Vision. Пациентите също коментираха колко по-тиха е TK-100 L, което повиши комфорта по време на работа. Размерът на главата на турбината е по-малък и улеснява достъпа до обработваната зона.

Турбина с 5x LED+ пръстен
Цялостен визуален комфорт и лекота на работа с 5 LED диода и 5-отвора за охлаждащ спрей.
Мощната турбина Synea Vision TK-100 L
Ергономична, лека и тиха: Релаксираща работа без умора с осезаемо по-леката турбина.

Благодарим Ви за това интервю

Д-р Крис МакКонъл
Д-р Крис МакКонъл

коментара