Новини

#dentalsunited стават зелени

Бъди част от решението

Като общество знаем, че изменението на климата и замърсяването на околната среда са неотложни проблеми. Експертите призовават всички нас да преосмислим навиците си – както лични, така и професионални. Хората все повече се убеждават в необходимостта от промяна на начина си на живот, а ние сме сигурни, че има области в медицината, които ще спечелят, ако се развиват чрез перспективата на околната среда. Тези области включват обработката на хартиени отпадъци, продукти за еднократна употреба, емисии на парникови газове и енергия, и това са само някои от тях.

Прогресът е изконна тема за W&H. Като производител на дентални продукти, ние градим успеха си върху иновациите и развитието. Напредъкът често изисква промяна. Както се вижда в исторически план, малките промени, направени от мнозина, могат да имат огромно влияние. Ние сме по-силни като общност когато сме обединени, за да направим денталната медицина по-устойчива. За нашата планета и за нашето бъдеще. Но какъв би могъл да бъде приносът на всеки от нас, за да стане денталната медицина по-зелена? Нека започнем с повишаване на осведомеността и после да надграждаме, стъпка по стъпка.
През следващите седмици бихме искали да споделим усилията си като производител, да ви предоставим практически съвети, да чуем вашите идеи, да предизвикаме промяната заедно и да развием общност.

Каним ви да се присъедините. Да го направим заедно – #dentalsunited стават зелени

Отидете на #dentalsunited стават зелени за повече информация, посетете ни и на:

коментара