Новини

Assistina 301: 30 години номер 1

W&H поставя на преден план качеството, иновациите и използваемостта на своите продукти. Въпреки това правилната и професионална грижа играе изключително важна роля за перфектното функциониране и дългия живот на прецизните инструменти с трансмисия. Вече 30 години системата за поддръжка на W&H Assistina 301 предоставя отлично обслужване на дентални инструменти.

Assisitna 301 plus от W&H празнува 30 години
Assistina 301 plus осигурява перфектна поддръжка на дентални инструменти.

Висококачествените инструменти с трансмисия също се нуждаят от първокласна грижа. С представянето на Assistina 301 през 1992 г., W&H изведе поддръжката на денталните инструменти на съвсем ново ниво. Апаратът осигурява перфектна грижа и изпълнява прецизни цикли на смазване, които са от съществено значение за функцията и дългия експлоатационен живот на денталните инструменти.

Системата за поддръжка с въздушно задвижване Assistina 301 plus е предназначена за прави и обратни наконечници, турбини, въздушни микромотори и скалери. По време на цикъл разпръскващите канали на инструмента се почистват с активен разтвор, вътрешните компоненти се смазват с висококачествено W&H масло и накрая инструментът се изсушава с компресиран въздух. Всички тези стъпки се извършват само за 35 секунди с едно натискане на бутон.

Успешна история повече от 30 години

Апаратът за поддръжка предлага на денталните лекари решаващи предимства: от лесна и безопасна работа до намалени разходи за обслужване. В сравнение с традиционните спрейове за смазване, автоматичното дозиране на маслото намалява разходите с 90 процента. Това означава, че автоматичната поддръжка на инструментите е не само най-удобният, но и най-ефективният начин за обслужване на инструменти с трансмисия. Още едно удобство са адапторите, подходящи за инструменти на други производители: правите и обратни наконечници с ISO връзка нямат нужда от адаптор, а обширното портфолио от адаптори гарантира съвместимост с всички други сертифицирани системи.

В комбинация с термодезинфекторите Teon или Teon + и W&H стерилизаторите, Assistina 301 plus гарантира хигиенни стандарти на най-високо ниво: лесно, бързо и безопасно. С тези характеристики системата за поддръжка подпомага работата на денталните лекари по целия свят повече от 30 години.

W&H Assistina 301 plus
Процесът на смазване отнема само 35 секунди, оставяйки перфектно поддържан инструмент.

коментара