Новини

W&H на IDS 2023 – преглед на акцентите от търговския панаир

През март по време на Международното дентално изложение в Кьолн отново ще се срещнат ключови играчи в денталната индустрия и ще се представят нови продукти, ориентирани към бъдещето технологии и иновативни концепции за дентални практики и лаборатории. Сега W&H прави предварителен преглед на акцентите и продуктовите иновации, които ще представи на своя щанд. В духа на мотото „От иновативни продукти до устойчиви решения“, появата на W&H на търговския панаир ще се съсредоточи върху решенията за устойчиви продукти и услуги.

Мотото на търговския панаир на W&H
Тазгодишното мото на търговския панаир на W&H е „От иновативни продукти към устойчиви решения“.

Международното дентално изложение (IDS) ще се проведе от 14 до 18 март 2023 г. в Кьолн. Посетителите на щандовете на W&H ще могат да изпитат не само множество продуктови иновации, но и W&H ProService на живо за първи път. Производителят на медицински изделия ще предложи и атрактивни специални оферти за панаира, дигитални акценти и интересни продуктови презентации. Не само продуктите на W&H са устойчиви, такъв е и неутралния по отношение на климата изложбен щанд, с който компанията ще се представи на IDS.

Изживейте акцентите на продукта на живо

Фокусът на представянето на W&H на търговския панаир са устойчивите продуктови решения: от Piezomed модула през Lara XL до Assistina One. Но какво прави тези продукти наистина устойчиви, освен тяхното превъзходно качество, висококачествени материали и дълъг експлоатационен живот?

Piezomed модулът, продуктовата иновация на W&H в областта на оралната хирургия, впечатлява със своя модулен дизайн, който позволява устройството да бъде адаптирано към специфичните изисквания на потребителите. Lara XL е разработена от W&H с поглед към бъдещето: най-съвременната технология в стерилизатора е проектирана по такъв начин, че да може да се адаптира към бъдещите изисквания и следователно гарантира широка свързаност и възможност за надграждане. Турбинните, правите и обратни наконечници, въздушните микромотори и скалери могат да бъдат перфектно поддържани с натискането на един бутон с Assistina One. Апаратът за поддръжка автоматично дозира точното количество W&H масло за смазване и W&H почистващ разтвор. По този начин се спестяват ресурси и разходи, а инструментите се обслужват по устойчив начин.

„Щастливи сме да предоставяме устойчиви здравни решения. В W&H нашата амбиция е да разработваме иновативни продукти за устойчиви цялостни решения в сектора на здравеопазването”, казва управляващият директор на W&H Питър Малата.

Дигитална дентална медицина

W&H е пионер в областта на интелигентните и мрежови продуктови решения. OsstellConnect подкрепя имплантолозите при имплантно лечение: инструментът подпомага планирането и вземането на решения, а също така оптимизира времето за натоварване при редица клинични ситуации и импланти. Платформата позволява на имплантолозите да работят в мрежа и да обменят информация и предоставя множество практически примери. Софтуерните актуализации на Implantmed гарантират, че професионалистите винаги разполагат с най-новата цифрова технология, която предоставя нови перспективи в лечението на пациентите и в индивидуалните работни процеси в имплантологията и хирургията.

Предлагане на професионални услуги

W&H също така ще представи W&H ProService за първи път на IDS 2023. Тази гама от услуги е уникална по отношение на професионализма, цялостната поддръжка и ноу-хау и е важна част от продуктовата и сервизната философия на компанията. Около 250 сервизни партньора по целия свят осигуряват възможно най-добрите и бързи решения за клиентите. Продуктите на W&H са проектирани да могат да се ремонтират – още едно предимство, което подсилва устойчивия характер на решенията на W&H.

С един поглед

IDS от 14 до 18 март в Кьолн, Германия
Изложбени щандове на W&H: зала 10.1, щанд A20/B29 и A2

коментара