Доклади & Изследвания

Бърза и лесна стерилизация с автоклав Lisa

Стерилизацията, хигиената и поддръжката са все по-важни в денталната практика. С цел подпомагане на денталните клиники в процеса на стерилизация, W&H разработи новия стерилизатор Lisa с клас В автоматични цикли и бърз цикъл за наконечници. Dorthe Kiær, дентална сестра в клиника Tandlægerne Mindet в Дания, е отговорна за процеса на стерилизация и разказва какви предимствата осигурява новата Lisa в нейната ежедневна работа. Новата Lisa от W&H спестява много време на клиника Tandlægerne Mindet. Dorthe Kiær и екипът на практиката ежедневно работят с апарати на W&H.

“С лесен за работа цветен сензорен екран и структура на менюто, новата Lisa от W&H осигурява своята лесна навигация. Благодарение на ясните символи и помощния интерфейс, за екипът на нашата клиника работата с апарата е много лесна.”

Спестявате време с автоклав Lisa

“В клиниката Tandlægerne Mindet в Дания работим 3 лекари по дентална медицина, 1 дентален хигиенист и 5 дентални сестри и разполагаме с два автоклава Lisa.

Към добре познатия автоклав Lisa MB17, който е в употреба вече няколко години, наскоро прибавихме новия автоклав Lisa от W&H. Доволни сме от работата на старата Lisa MB17, така че за нас беше естествено да придобием новата Lisa. Всички наши инструменти за многократна употреба са обработвани в тези два автоклава. Работейки ежедневно с новата Lisa отчитаме едно от основните предимства – спестяването на време. Тъй като имаме голям брой пациенти – средно по 60 пациента на ден – за нас е важно нашите стерилизатори да работят бързо. Технологията Eco Dry на новата Lisa адаптира времето за сушене към масата на зареждане. Това спестява много време и също така намалява консумацията на електроенергия.

Друг аспект, който спестява време на нашата практика е новият цветен сензорен екран с лесна за работа структура на менюто. При новата Lisa, с нейните ясни символи и помощен интерфейс, навигацията е много лесна. Също така е възможно да деактивираме всички програми, които не използваме, така дисплеят става още по-лесен за преглед. Новата Lisa работи съвсем тихо. Тъй като нашата стерилизационна стая е отворена, за нас е много важно да се поддържат ниски нива на шум. Аз съм изключително доволна от новия модерен и компактен дизайн. Почистването на резервоарите за вода е лесно, тъй като за отстраняването на капака на резервоара не са необходими инструменти. Нашата дентална клиника е изключително доволна от употребата на новата Lisa.”

коментара