Haberler

Primea Advanced Air: yüksek hızın mükemmel kontrolü

Primea Advanced Air dental türbin, yüksek hız ve hassasiyetin birlikte hayat bulmasıdır. Bu W&H yeniliği, havalı motoru elektronik bir kumanda ile birleştirir ve tedavide yeni bir olanak sunar: Delme hızı ve abrazyon oranı kullanıcı tarafından ilk defa tam olarak kontrol edilebilir.

Tedavi alanının gölgesiz aydınlatılmasını sağlayan 5’li ring LED+ ile birlikte, basınçlı hava ile çalışan bu yüksek hızlı çözüm diş hekimliğinde hazırlık için belirgin avantajlar sunar. Bu özellikleriyle Avusturya Innovation 2018’de Innovation Challenge ulusal ödülünü de kazanmıştır.

Innovation 2018 ulusal ödülü

Yüksek hızda hassasiyet

Türbinler yüksek devirleri ve düşük ağırlıkları sayesinde, motorla çalışan angldruvalara göre daha yüksek bir kesme kapasitesi sağlar. Böylece diş hekimlerinin günlük çalışmalarında aranan bir eşlikçi haline gelirler. Ancak şimdiye kadar delme hızı ve dolayısıyla abrazyon oranı üzerindeki kontrol yeterli değildi. W&H, Primea Advanced Air ile ilk defa bir türbinin avantajlarını bir elektrikli motorun kritik öneme sahip gücüyle birleştirdi.

Primea Advanced Air System, yüksek hızlı hazırlık için ideal seçimdir.
Primea Advanced Air System, yüksek hızlı hazırlık için ideal seçimdir.
Ergonomik biçim ve mükemmel denge.
Ergonomik biçim ve mükemmel denge.

Bir elektrikli motorun özellikleri ile donatılmıştır ve yüksek hızlı segmentteki türbini ile teknik hassas çalışmaları destekler. Ayrıca küçük türbin başındaki sterilize edilebilir 5’li ring LED+ ile tedavi alanında tamamen gölgesiz görüş sağlar. Bu, diş hekimlerinin uzun zamandır karşılanamayan bir isteğini yerine getirir: Yüksek kesme performansı ve en iyi aydınlatma koşulları altında, kaviteler kolayca ve hız kaybı olmadan açılabilir, eski dolgular etkin bir şekilde çıkarılabilir ve hatta kronlar ve köprüler kolaylıkla ayrılabilir.

Kullanıcılar ilk kez muayenehanedeki günlük uygulamaları için geniş ve kontrollü bir yüksek hız spektrumu kullanabilirler. Motor ve angldruva sistemi ile kıyaslandığında W&H türbinler çok daha ekonomik ve çok daha hafiftir, böylece kullanımları da daha ergonomik hale gelir. Bu da Primea Advanced Air'i, en iyi fiyat/performans oranını sunan çekici ve yüksek hızlı hazırlık çözümü yapar.

Diş tedavisinde teknolojik ilerleme

W&H ürünlerinin diş hekimliği sektörü için ne kadar büyük önem taşıdığı 2018 yılında onaylanmıştır. Primea Advanced Air türbin, Avusturya İnovasyon ulusal ödülünü kazanmıştır. Sektörden ve bilim dünyasından gelen üyelerin oluşturduğu birinci sınıf jürinin nedeni açıktı, çünkü hem diş hekimleri hem de hastaları W&H yeniliklerinden yararlanıyordu: Leoben Üniversitesi (Montanuniversität Leoben) Rektör Yardımcısı ve jüri sözcüsü Yük. Müh. Dr. Martha Mühlberger, 22 Mart 2018'de Viyana'daki ödül töreninde “Artık diş hekimine gittiğimizde, hepimizin çok iyi bildiği yüksek frekanslı o ses daha kısık olacak. Diş hekimleri artık tam da uyguladığı tedaviye uygun ayarları yapma olanağına sahip.

Çok fazla teknik çaba, çok fazla kaynak ve zaman yatırımı yapılmış, sansasyonel bir ekip ve patentle korunan yeni bir sistem oluşturulmuş. Bu nedenle, ‘Avusturya'da üretilmiştir’ ibaresine sahip bu üründen ileride daha çok bahsedileceğine inanıyoruz” dedi.

Primea Advanced Air’in yeni teknik özellikleri modern diş hekimliğine yeni bir nefes getirmeyi ve diş hekimi ziyaretini kolaylaştırmayı amaçlar. Ayrıca işlevleri sayesinde tedavi optimizasyonu fırsatı sunar ve W&H'in yeni dental türbinini tüm dünyadaki diş hekimleri için çekici bir standart ekipman haline getirir.

Yorumlar