Raporlar & Çalışmalar

Kullanıcı Raporu: LisaSafe ve LisaWare

Dr Josh Pond, All about Teeth diş kliniği,Townsville

Avustralya, Townsville'de “All about Teeth” diş kliniğinde çalışan Dr Josh Pond, W&H LisaSafe etiket yazıcısı ve LisaWare yazılımının, Lisa 500 otoklav ile birlikte kullanımı sonucunda sterilizasyon devirleriyle hasta kayıtları arasında bağlantı kurulmasıyla ilgili görüşlerinden bahsediyor.

Dr Pond enstrümanlarının izlenmesini uygulama yönetimi yazılımına dahil etmek istedi. Çözümü W&H Lisa 500 otoklav ile birlikte otoklavla direkt bağlantı yapıp bütün devirlerin bilgisayara kaydını yaparak sürekli izlenebilmesini sağlayan ‘LisaWare’ yazılımı, ve poşetlenmiş her sterilizasyon yükü için başarıyla sonuçlanan devirler sonunda barkod etiketleri basan ‘LisaSafe’ barkod etiket yazıcısı ile buldu.

Bu şekilde, her hastaya uygulanan her bir prosedür,poşetlerin üzerindeki barkod numaralarıyla LisaWare programındakiler eşleştirilerek izlenebilir.

Dr Pond, enstrüman izleme sistemini ADA’nın (Avustralya Diş Hekimleri Birliği) enfeksiyon kontrol kurallarına uygulamak istediğini söyledi. “Günümüzde izleme sisteminin, yapılması zorunda olandan çok yapılsa iyi olur şeklinde lanse edilmesi gelecekte değişecek" diyen Dr Pond “Ben de hastaların endişelerini yatıştırmak için enstrümanlarımızın güvenliğini kanıtlayan belgeleri gösterebilmek isterim”şeklinde devam etti.

“Çünkü izleme artık kağıtsız ve sadece barkodları hasta dosyasına taratmak için bir tarayıcıya gerek duyuluyor, bu artık hasta yönetimi prosedürümüzün rutin bir parçası.”

Lisa Otoklav
Lisa Autoklav
LisaSafe
LisaSafe
LisaWare
LisaWare

Yorumlar